»
Despre noi

Despre noi

Printr-o activitate creativa orientata progresiv si cu deschidere fata de partenerii de pretutindeni, Romtech Enterprise a reusit sa se impuna ca un partener de afaceri cu largi posibilitati în domeniul tratamentelor termice Cluj.

Scurt Istoric Romtech Enterprise

Capacitatile noastre încep sa produca înca din anul 1985, cand hala TTS se afla sub sigla Combinatului de Utilaj Greu Cluj Napoca.

Din Martie 1990, hala de tratamente termice si termochimice Cluj  a fost grefata pe produsele CUG tip cilindri, role laminor si piese turnate din otel si fonta pentru industria metalurgica, siderurgica si energetica în special.

Dupa etapa de privatizare am reusit sa ne modernizam cuptoarele de tratament termic în primul rînd cele pe gaz cu aparatura de ultima generatie si conducerea centralizata a ciclurilor de tratament cu ajutorul calculatoarelor.
Ne mandrim cu faptul ca atat cuptoarele electrice cat si cele pe gaz sunt coordonate cu calculatorul astfel abaterile de temperatura se mentin in limite de ± 5 °C.

Sectia noastra de tratamente termice industriale a fost certificata ISO 9001, iar printr-o activitate bazata pe punctualitate, flexibilitate si dinamism am reusit sa colaboram cu firme importante din toata zona Transilvaniei precum si firme straine: ALSTOM, VOESTALPINE, GENERAL ELECTRIC.
 
Termenele de livrare, calitatea si pretul pentru serviciile noastre ne-au impus pe piata ca un partener serios de aceea, invitam cu placere la sediul firmei noastre pe toti posibilii parteneri interesati în efectuarea unor tratamente termice Cluj de calitate. 

Parteneri
Despre Romtech Enterprise